Skip to: Voorwaarden winactie Eco Living

Zootje Geregeld website

Via de Facebookpagina van Zootje Geregeld is het mogelijk om mee te doen aan een winactie waarbij je een pakket Eco Living producten kunt winnen. Deelname aan de winactie kent een aantal spelvoorwaarden. Lees hieronder de voorwaarden.

Voorwaarden winactie

 1. Deelnemen aan de winactie van Zootje Geregeld kan tot en met 15 juni 2023.
 2. Deelname is mogelijk via een reactie in de desbetreffende post op de Facebookpagina van Zootje Geregeld.
 3. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 4. Iedere deelnemer mag maar één keer meedoen.
 5. De prijs van deze winactie is: een pakket Eco Living producten met een tandenborstel van FSC-hout, siloconen bakmat, afwaszeep, zeep voor je lijf, een loofah, vegan voedsel verpakking en een afwasborstel.
 6. Er wordt in totaal één pakket verloot.
 7. Milieu Centraal, initiatiefnemer van Zootje Geregeld, verloot eind juni de prijs. De winnaars krijgen een bericht via Facebook.
 8. Milieu Centraal, initiatiefnemer van Zootje Geregeld, heeft het recht om – na 14 dagen zonder reactie – de prijs toe te kennen aan een andere kandidaat.
 9. Alle persoonsgegevens die in het kader van de actie van de deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen voor communicatie over de winactie gebruikt.
 10. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
 11. Milieu Centraal is de organisator van deze winactie. De actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.
 12. Eventuele vragen of klachten over de actie kunnen per e-mail worden gestuurd naar weekzonderafval@milieucentraal.nl.
 13. Deze voorwaarden kunnen tussentijds worden gewijzigd.