Skip to: Voorwaarden winactie Zootje Geregeld

Zootje Geregeld website

Via de Facebookpagina van Zootje Geregeld en het Instagramaccount van WAAR is het mogelijk om mee te doen aan een winactie waarbij je verschillende producten van WAAR kunt winnen. Deelname aan de winactie kent een aantal spelvoorwaarden. Lees hieronder de voorwaarden.

Voorwaarden winactie

 1. Deelnemen aan de winactie van Zootje Geregeld en WAAR kan tot en met 18 september 2022.
 2. Deelname is mogelijk via een reactie in de post op de Facebookpagina van Zootje Geregeld of op het Instagramaccount van WAAR.
 3. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 4. Iedere deelnemer mag maar één keer meedoen.
 5. De prijs van deze winactie is: een pakket van totaal €25,-, waarbij de winnaar kan kiezen uit verschillende producten waaronder een bamboo bestekset, een foodwrap, een RVS lunchbox, een shampoo & body bar, een katoenen boodschappentasje en/of katoenen make-up pads.
 6. Er worden in totaal drie pakketten van €25,- verloot. De winnaars kunnen zelf kiezen welke producten zij willen hebben (tot een bedrag van €25,-).
 7. Milieu Centraal, initiatiefnemer van Zootje Geregeld, verloot samen met WAAR eind september de prijs. De winnaars krijgen een bericht via Facebook of Instagram.
 8. Milieu Centraal, initiatiefnemer van Zootje Geregeld, en WAAR hebben het recht om – na 14 dagen zonder reactie – de prijs toe te kennen aan een andere kandidaat.
 9. Alle persoonsgegevens die in het kader van de actie van de deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen voor communicatie over de winactie gebruikt.
 10. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
 11. Milieu Centraal en WAAR zijn de organisatoren van deze winactie. De actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.
 12. Eventuele vragen of klachten over de actie kunnen per e-mail worden gestuurd naar info@milieucentraal.nl.
 13. Deze voorwaarden kunnen tussentijds worden gewijzigd.