Skip to: 35 tips om van zooi moois te maken

Zootje Geregeld website

Op Zootje Geregeld laten we regelmatig voorbeelden zien van hoe je spullen die je niet meer gebruikt zelf kunt omtoveren tot iets heel nieuws. Zoals een zadelhoes voor je fiets gemaakt van een stuk zeil, een handige tas van een versleten t-shirt en sieraden die je maakt van oud papier. Er is nu een handig boek ‘Van Zooi naar Mooi’ waarin 35 (!) tips staan om jouw ‘afval’ te upcyclen en er handige, grappige en mooie nieuwe producten van te maken.

In ‘Van Zooi naar Mooi’, samengesteld door Tolhuijs Design, staan designobjecten die je zelf kunt maken van spullen die je anders wellicht weg zou doen. Een oude koffiekan, lege fles of kapotte elpee…. Kijk in ‘Van Zooi naar Mooi’ en zie dat het helemaal geen afval is, maar hoe je er stap voor stap de mooiste spullen van maakt. Zoals een vintage vaas gemaakt van een gloeilamp, een hanggarderobe van een klapstoel of een kapstok met oude lepels. Het boekje staat boordevol inspirerende ideeën die je gemakkelijk zelf kunt maken.

Tot eind april geeft Tolhuijs Design 20% korting op het boek. Wat voor een moois heb jij van zooi gemaakt? Deel het met ons op Facebook!

Van Zooi naar Mooi overview